Huisvesting

Tandartspraktijk Rembrandt is gehuisvest aan het einde van de winkelstraat op de Rembrandtweg, hoek Mr. Groen van Prinstererlaan in Amstelveen. De ingang is om de hoek op de Mr. Groen van Prinstererlaan. De praktijk bevindt zich op de derde verdieping van dit moderne kantoorgebouw en strekt zich uit over de hele bovenste verdieping.

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk Rembrandt is uitstekend te bereiken met zowel openbaar vervoer alsook met de auto.

Openbaar vervoer

Vanaf de tramhalte “Oranjebaan” op de Beneluxbaan is Tandartspraktijk Rembrandt op ca. 500m loopafstand te bereiken. Ook kunt u de praktijk op ca. 500m loopafstand bereiken via het busstation op het Stadshart in Amstelveen.

Met de fiets of de brommer

Voor fietsen en brommers zijn voldoende parkeermogelijkheden rondom het pand beschikbaar.

Met de auto

Vanaf de A9 is de praktijk via de afrit Ouderkerk a/d Amstel of Amstelveen Centrum eenvoudig en binnen enkele minuten bereikbaar.

Foto's van onze praktijk.

Contact met ons opnemen → 

Gratis parkeren bij Tandartspraktijk Rembrandt:

Patiënten van Tandartspraktijk Rembrandt kunnen gratis parkeren aan de overkant van de praktijk of op onze parkeerplaatsen in de parkeergarage tegenover de praktijk. Hoe het gratis parkeren werkt, zie: gratis parkeren Tandartspraktijk Rembrandt

Gratis parkeren Tandartspraktijk Rembrandt, hoe werkt het?

U parkeert uw auto tegenover de praktijk op de Mr Groen van Prinstererlaan bij het appartementencomplex “Cortille”. U loopt bij ons binnen en geeft uw kenteken aan 1 van onze teamleden door. Wij registreren vervolgens uw kenteken via een website bij de gemeente Amstelveen. Vanaf dat moment parkeert u gratis, totdat wij u weer uitloggen.