Esthetische tandheelkunde, ook voor u!

Esthetische tandheelkunde was tot voor kort voorbehouden voor sterren en de rijken der aarde. De laatste jaren is er gelukkig veel veranderd op gebied van de esthetische tandheelkunde.

En terecht! Dergelijke behandelingen horen voor iedereen bereikbaar te zijn, is onze mening. Bij Tandartspraktijk Rembrandt kunt u terecht voor een complete behandeling. Wij kijken niet alleen naar het esthetische aspect maar tegelijk ook naar de functionaliteit van uw gebit. Na een vooronderzoek bespreken wij samen met u het traject en wordt door ons een concreet plan gemaakt dat met u doorgesproken wordt en zal voldoen aan uw wensen. U zult verrast zijn door de persoonlijke en frisse aanpak van onze praktijk. Hoog in het vaandel staat dat u als patiënt een cliënt bent met eigen problemen en eigen wensen. Vanzelfsprekend bent u bij ons geen verzekeringsnummer!

Maak nu uw afspraak

Maak een afspraak en bepaal samen met ons wat wij voor u kunnen betekenen. Gebruik daarvoor de contact gegevens onder aan de pagina of ons contactformulier.

Maak direct een afspraak → 

Before

Before

After

After

IMG_5500

Before

After

After