artsfoto

Informatie over betalen bij Tandartspraktijk Rembrandt

Tarieven
De door ons gehanteerde tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteiten (NZA). Download de onze gratis praktijk App. Hier staan alle tarieven op vermeld. Voor meer informatie over de tarieven en hun omschrijving klik hier.

Begroting
Voor elke door u gekozen behandeling ontvangt u een schriftelijke begroting. Bij Tandartspraktijk Rembrandt leggen wij u de begroting uiteraard eerst uitgebreid uit. Bent u het uiteindelijk eens met de begroting dan gaat u middels een handtekening akkoord met de kosten en de behandeling.
Bent u op zoek naar een tandarts in Amstelveen met transparantie over de kosten voor de behandeling dan bent u bij ons op het goede adres.

Rekening
Na elke behandeling ontvangt u een rekening.

Betalen

Bij Tandartspraktijk Rembrandt kunt u kiezen uit verschillende betaalmethoden. U kunt bij ons niet alleen pinnen of met credit card betalen. De meeste van onze patiënten sturen wij de rekening na de behandeling op.
Contante betaling
Contante betalingen zijn nog steeds een wettelijk betaalmiddel. Derhalve accepteren wij dergelijke betaalmethoden. Wij geven er echter niet de voorkeur aan en verzoeken onze patiënten voor andere betaalmethoden te kiezen. Indien u verzekerd bent kunt u vervolgens uw rekening indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van het door u gekozen pakket ontvangt u een (deel) restitutie van de verzekeraar.

Mobiel Pinautomaat
U kunt bij ons met pinpas of creditcard de rekening voldoen. (wij accepteren Master Card en VISA). Indien u verzekerd bent kunt u vervolgens uw rekening indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van het door u gekozen pakket ontvangt u een (deel) restitutie van de verzekeraar.

Fa Med

U kunt ervoor kiezen dat u de rekening via Fa Med ontvangt www.famed.nl. In veel gevallen is het voor u handiger om de rekening via de Fa Med te ontvangen, zeker als u een aanvullende tandartsverzekering heeft of als het om een nota voor jeugdzorg gaat. Fa Med heeft met de meeste zorgverzekeraars een zogenaamde “Clearings – Overeenkomst”. Hierdoor wordt het bedrag wat uw zorgverzekeraar vergoed rechtstreeks aan de fa Med uitbetaald en ontvangt u slechts een nota van het deel u zelf moet betalen. Bij jeugdzorg zult u over het algemeen helemaal geen rekening meer ontvangen die u zou moeten voldoen.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons graag een mail sturen naar info@tandartspraktijkrembrandt.nl