Skip links

Spoed & Restauratie

Spoed & Restauratie

In de restauratieve tandheelkunde wordt gebruikt gemaakt van alle disciplines uit de tandheelkunde. Van cosmetische tandheelkunde tot porseleinen of composiet facings, kronen- en bruggen, (plastische) tandvleeschirurgie, implantaten, orthodontie en wortelkanaalbehandelingen. Op onze kliniek hebben wij de specialisten onder één dak om de restauratieve tandheelkunde in volle omvang te beoefenen.

Restauratie

Is uw gebit niet meer in goede staat? Dan kan het soms zijn dat een kleine ingreep niet meer voldoende is en dat een gebitsrenovatie nodig is. In een persoonlijk gesprek met de tandarts overlegt u wat er precies zal moeten gebeuren, alvorens u de behandeling ondergaat. Onderdelen van gebitsrenovatie kunnen kronen, bruggen of een gebitsprothese zijn.

Uw kroon of brug beschadigd?

U hoeft natuurlijk niet van de ene op de andere dag een gebitsrenovatie te ondergaan. Vaak gaat er hier een langere periode aan vooraf waarbij het gebit niet goed verzorgd is. Dit kan komen door slecht poetsen, maar soms is een slecht gebit ook voor een deel te wijten aan erfelijke factoren.
Om een goede gebitsrenovatie te kunnen doen moeten enkele stappen worden doorlopen.

Neem direct contact op via de onderstaande telefoonnummers