Skip links

Sneltest

Covid SneltestMaak direct een afspraak voor een Covid-19 sneltest

Certificaat Voor Reizen

In 15 Minuten Uw Uitslag

Testen Bij Bedrijven

Covid Sneltest

Bent u bang dat u coronaverschijnselen heeft en wilt u snel weten of u dit besmettelijke virus onder de leden heeft? Doe dan een betrouwbare en officieel goedgekeurde Covid-19 antigeen sneltest in Amstelveen. U weet vervolgens binnen 15 minuten of u al dan niet corona heeft.

De antigeen sneltest Covid-19 wordt afgenomen door een gekwalificeerde en ervaren zorgverlener. De sneltest is beschikbaar voor particulieren en (werknemers van) bedrijven die zich op Covid-19 antigenen wil laten testen.

Met een antigeen sneltest Covid-19 weet u meteen waar u aan toe bent. Als de binnen een kwartier verkregen testuitslag negatief is, hoeft u niet onnodig dagenlang in quarantaine. U kunt dan gewoon uw dagelijkse activiteiten en werkzaamheden voortzetten of hervatten. Met deze sneltest voorkomt u dat u lang moet wachten op een testuitslag en onnodige stress over de uitkomst heeft. U kunt na een negatieve test – met inachtneming van de coronaregels – al uw dagelijkse bezigheden blijven uitvoeren.

Maak een afspraak

Maak een afspraak op onze website. U krijgt een bevestiging per e-mail.

Kom naar uw covid test

Zorg dat u max. 10 minuten van te voren aanwezig bent. Vergeet niet uw ID mee te nemen voor uw afspraak.

Ontvang Uw Uitslag!

De test wordt door een BIG gekwalificeerd zorgprofessional afgenomen. Na 15 minuten krijgt u de uitslag via e-mail.

Corona Sneltest

55
  • Testresultaten en uitslag binnen 15 minuten
  • Goedgekeurd door de Nederlandse overheid
  • Met CE markering
  • Geschikt voor bedrijven en particulieren
Afspraak maken

Corona Sneltest

125
  • Binnen 24 uur uitslag (voor 15:00 getest volgende dag uitslag)
  • Ontvang wereldwijd geaccepteerd testcertificaat
  • Geschikt om mee te reizen en internationale vluchten
  • Geschikt voor bedrijven en particulieren
Afspraak maken

Sneltest Covid-19 virus voor bedrijven

De coronacrisis heeft een flinke impact op bedrijven. Wilt u als bedrijf één of meer werknemers snel en betrouwbaar laten testen op Covid-19, zodat ze veilig en gezond aan het werk kunnen (blijven)? Of wilt u als individuele medewerker zeker weten of u al dan niet besmet bent met het coronavirus? Tandartspraktijk Rembrandt biedt u snel zekerheid.

Op onze testlocatie in Amstelveen is er ook de mogelijkheid voor sneltesten voor bedrijven, zorginstellingen, onderwijs en andere sectoren. Dankzij onze sneltest heeft u binnen korte tijd op dezelfde dag de uitslag. Wij helpen hiermee werknemers of zelfstandigen weer sneller aan het werk én we verhogen de veiligheid op de werkvloer.

Tandartspraktijk Rembrandt biedt bedrijven of organisaties ook de mogelijkheid van sneltesten op locatie. Wij komen langs op uw bedrijfslocatie voor een screening van uw personeelsleden. U weet nog dezelfde dag of er coronabesmettingen zijn binnen uw bedrijf. U borgt hiermee de bedrijfscontinuïteit.

Ja. Op verzoek komt Tandartspraktijk Rembrandt zo snel mogelijk met de benodigde testmaterialen langs op uw bedrijfslocatie om uw werknemers op Covid-19 te testen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een eenmalige, preventieve screening of een periodieke testsessie op Covid-19 uitvoeren. Met onze goedgekeurde sneltesten worden uw medewerkers snel en accuraat getest, zodat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Ja, het is bij Tandartspraktijk Rembrandt mogelijk om een abonnement op Covid-19 sneltesten af te nemen. Wij leveren maatwerk, afgestemd op het aantal te testen werknemers en de frequentie van het testen. U creëert hiermee een veilige werkomgeving en u bespaart op kosten van vervanging van werknemers die wegens quarantaine niet kunnen werken. Informeer naar de mogelijkheden.

Als de testuitslag negatief is, had de medewerker op het moment van testen geen corona. Hij of zij hoeft dan volgens de richtlijnen van de rijksoverheid niet meer thuis te blijven. De geteste persoon hoeft alleen in quarantaine (te blijven) als een huisgenot of direct contact wél positief getest is op corona, of coronaklachten heeft. Of dat de testpersoon terugkeert uit een risicogebied (oranje of rood) met veel corona.

Het testen van een individuele werknemer neemt circa 10 minuten in beslag, waarna binnen enkele minuten een testuitslag volgt. Het is afhankelijk van het aantal te testen medewerkers, hoeveel tijd de totale testsessie vergt. U heeft de uitslag van al uw geteste medewerkers in principe dezelfde dag.

Tandartspraktijk Rembrandt werkt uitsluitend met betrouwbare testen, die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Onze sneltesten op corona dragen het CE-keurmerk, dat aangeeft dat ze aan alle eisen voldoen. Ze worden uitgevoerd door een getrainde professional.

Gaat u op reis? Bestel en ontvang snel een Covid-19 certificaat

Gaat u op reis naar het buitenland en heeft u een Covid-19 certificaat nodig als bewijs dat u niet besmet bent met het coronavirus? U kunt op onze testlocatie in Amstelveen bij een negatieve testuitslag direct een antigeentestcertificaat voor buitenlandse reizen bestellen en ontvangen. Er zijn geen extra kosten aan het verkrijgen van dit certificaat verbonden.

Steeds meer landen vereisen een Covid-19 certificaat met negatief testresultaat om aan te tonen dat u geen corona heeft. In de meeste gevallen mag het certificaat niet ouder zijn dan 36 tot 72 uur vóór vertrek uit Nederland. De geldigheid van het certificaat en de regels hieromtrent verschillen per land en vliegtuigmaatschappij. Bovendien zijn ze constant onderhevig aan veranderingen. U dient daarom zelf te controleren of het Covid-document voor uw buitenlandse reis toereikend is.

Ja. U kunt bij Tandartspraktijk Rembrandt meteen een afspraak maken voor een Covid-19 sneltest. Wij hebben geen wachtlijsten of wachttijden. Onze testlocatie in Amstelveen heeft voldoende capaciteit om dagelijks honderden mensen een Covid-19 sneltest af te nemen. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn óók in het weekend geopend.

De sneltest neemt circa 10 minuten in beslag. U ontvangt binnen 15 minuten na het afnemen van de Covid-19 sneltest de testuitslag. Daarbij heeft u de keuze om ter plaatse op de uitslag te wachten of deze testuitslag per mail te ontvangen. In beide gevallen weet u vrijwel direct of u al dan niet besmet bent met het coronavirus.

Tandartspraktijk Rembrandt werkt uitsluitend met betrouwbare testen, die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Onze sneltesten op corona dragen het CE-keurmerk, dat aangeeft dat ze aan alle eisen voldoen. Ze worden uitgevoerd door een getrainde professional.

Tandartspraktijk Rembrandt werkt met een betrouwbare en goedgekeurde combinatie van antigeen- en antistoffentests. Een antigeentest toont aan of er eiwitten van het coronavirus in het neus- en keelslijm zitten. Met een antilichamentest wordt vastgesteld of u Covid-19 heeft gehad of zich in een later stadium van de genezing bevindt.

Bij een antigeentest ofwel corona sneltest wordt er met een wattenstaafje een beetje neus- en keelslijm bij u afgenomen (swab-afname). Het slijmmonster wordt onderzocht op de aanwezigheid van het coronavirus. De goedgekeurde antigeentest draagt het CE-keurmerk. Een positieve antigeentest duidt op een actieve Covid-19 infectie.

De antistoffentest wordt uitgevoerd via een vrijwel pijnloos vingerprikje. Deze bloedpriktest meet of u antistoffen hebt en er sprake is van een eerdere infectie. Een positieve antilichamentest betekent dat u geïnfecteerd bent geweest met Covid-19 en dat uw lichaam antistoffen heeft ontwikkeld om deze infectie te bestrijden. De antilichamentest wordt altijd gecombineerd met de antigeentest.