Skip links

Tandarts in Amstelveen nodig?

Zoekt u een tandarts in Amstelveen met een passie voor perfectie, waar u een hoogwaardige behandeling en zorg op maat krijgt? Bij Tandartspraktijk Rembrandt staat u als patiënt centraal. Dit toont zich in persoonlijke aandacht, vakkundig advies, een professionele en transparante behandeling en een prettige begeleiding. U kunt in onze toonaangevende praktijk in Amstelveen terecht voor een behandeling en zorgproduct dat bij u past, met als resultaat een mooi en gezond gebit. Neem contact op met uw vragen, het inplannen van een afspraak of een spoedbehandeling.

Afspraak maken

Tandarts Amstelveen

Hoge kwaliteit mondzorg voor een mooi en gezond gebit

U bent bij Tandartspraktijk Rembrandt verzekerd van hoge kwaliteit mondzorg. Dankzij onze preventieve tandheelkunde met periodieke tandartscontroles worden vroegtijdig gebitsproblemen gediagnosticeerd en aangepakt. Onze specialisten focussen zich op het voorkomen van gaatjes (cariës), tandvleesproblemen en gebitsslijtage. Als dé tandarts in Amstelveen bieden wij ook mondhygiëne behandelingen aan. Een verzorgd gebit begint met gezond tandvlees dat roze van kleur is, stevig om de tanden en kiezen ligt en niet bloedt tijdens het eten of tandenpoetsen. Onze algemene tandheelkunde is gericht op halfjaarlijkse controles en het planmatig verhelpen van algemene gebitsklachten. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en wij hebben kennis van de nieuwste behandelmethoden. Wij helpen al meer dan twintig jaar mensen met angst voor de tandarts.


Tandartspraktijk Rembrandt loopt voorop met CEREC 3D-apparatuur

Een gezond gebit met een stralende lach is voor iedereen weggelegd. Dé tandartspraktijk Rembrandt blinkt uit in esthetische tandheelkunde, waarbij uw gebit met tandheelkundige hulpmiddelen op natuurlijke wijze wordt verfraaid. Wij gebruiken tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings om de vorm, stand en kleur van uw tanden en kiezen te verbeteren en zijn tevens gespecialiseerd in het bleken van verkleurde tanden. Tandartspraktijk Rembrandt loopt voorop met de innovatieve, computergestuurde behandelmethode CEREC, waarbij binnen één afspraak met een 3D-printer een kroon, brug of facing wordt gemaakt. U hoeft niet meer te happen en geen noodkroon meer te dragen. U krijgt dankzij het CAD/CAM-systeem een perfect passende gebitsprothese.


Specialisaties in kindertandheelkunde, implantologie en protheses

De tandarts helpt u op deskundige wijze bij een verloren gegane tand of kies. Bij onze implantologie worden één of meer tanden of kiezen door een (meestal titanium) kunstwortel vervangen. De implantaat wordt in het kaakbot geplaatst, waarna een brug, kroon of overkappingsprothese op de kunstwortel wordt gezet. U kunt hierna ongehinderd en vol zelfvertrouwen lachen, praten en eten. Tandarts Jan Stelzer is speciaal opgeleid tot pedodontoloog (kindertandarts). De kindertandheelkunde richt zich op kinderen van 0 tot 17 jaar. Wij zijn u ook van dienst met laser tandheelkunde (bij het boren van gaatjes, tandvleesproblemen, wortelkanaalbehandelingen, kleine chirurgische ingrepen en het witter maken van de tanden) en gedeeltelijke of gehele gebitsprotheses,

 

Bel (+31 (0)20 226 00 32), e-mail (info@tandartspraktijkrembrandt.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of het maken van een afspraak bij dé tandarts. Of bel bij acute, hevige gebitsproblemen naar onze spoedlijn: 06 – 411 444 06.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De meeste patiënten krijgen van ons het advies om 1 keer per half jaar een gebiedscontrole uit te laten voeren. In sommige gevallen kan het ook 1 keer per jaar.

Röntgenfoto’s worden bij ons uitsluitend op indicatie genomen. D.w.z. dat wij enkel röntgenfoto’s nemen als het noodzakelijk is. Voordat we die röntgenfoto’s nemen leggen wij u eerst uit waarom wij dit willen uitvoeren.

Buiten onze praktijkuren, kunt u voor spoedeisende klachten terecht bij de dienstdoende tandarts van de avond- en weekenddienst.
Telefoonnummer: 06 411 444 06

Buiten onze praktijkuren, kunt u voor spoedeisende klachten terecht bij de dienstdoende tandarts van de avond- en weekenddienst.
Telefoonnummer: 06 411 444 06

Heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag tewoord.